lördag, februari 17, 2007

Snabb rundvanding i ett bildspel.

Ämnet är:

Vad Hundar, speciellt JACK RUSSELLS roar sig med när du är på ditt arbete och någon kommer inte ifrån på lunchen och kan släppa ut dom en stund.


















Här har vi introt. Oskyldig hund har "läst en bok". Hm.
















Och vidare: Justering av fult trappsteg.













Tillrättagnagning av ornament på antikt bord:
















Lite lösnagelslim i skinnsoffa:

















Och slutligen. Justering av vass byråhörna. Tack för omtanken.
















Wasn't me!! :D

tisdag, februari 06, 2007

Vampyrens bön.

Här kommer den. Min klassiker. Läs noga och begrunda varje ord.....



Frukta mig inte. Om det är någonting jag önskar som jag inte redan har i min ägo, så är det detta. Inte för att din fruktan betyder någonting för mig, eller är viktig..
Bara faktumet att jag ser den i dina ögon, vädrar den, känner den på långt avstånd... får mig att ömka dig.

Ömka, ja. Det bevisar för mig att du är ingenting utöver en vanlig dödlig och det finns ingen kraft existerande som kan ändra på detta. De flesta av er är födda på det viset och, helt säkert, kommer dö på det viset.
Ni kommer dö utan att ha sett det magiska bakom.. Era liv kommer passera liksom sand rinnande genom mina fingrar, tillbaka ner i havets djup där för många år sedan era liv uppstod. Ni är av ingen vikt.

Jag har dödat och skadat, ja. De som misstog mig för vek och svag och försökte skada mig har betalat, eller kommer få betala, dyrt. Jag hävdar självförsvar där och berättar i all ärlighet...Jag var inte ens medveten om att jag gjorde det. Men jag har lärt mig förstå. Håller en ödmjuk inställning.

Inga bitmärken, nej... Precis som ni har vi utvecklats genom århundraden. Vi behöver inte längre blod för att döda och återskapa. De som berättar andra historier är falska eller galna och de går dessutom miste om själva essensen av vårt väsen idag.
Energi. Livsenergi. Varför öppna dina vener på ett så kladdigt vis när din själ och hjärna ligger vidöppen för oss? Din hjärna och din själ kontrollerar dig, och genom att ta kontroll över dem kontrollerar vi dig..
När jag blev varse detta var det redan försent. Det är en kraft större än mig. Större än någon av oss, och med säkerhet större än alla er. Och jag känner inte längre någon skuld för det.

Men att döda och skada... det är inte det jag är här för.
Se in i mina ögon. De är milda, gamla. De har sett en del.
Nu frågar jag dig igen: Fruktar du mig? Om inte kanske du är en av de utvalda som kan se mig för den jag verkligen är. En guide. En lärare, mentor, villig att dela min kunskap med dig. Träna dig, ta dig in i en värld som överträffar dina vildaste drömmar.
Men det krävs att du öppnar din själ för mig. Du kommer inte tillåtas att hålla tillbaka någonting. Jag kommer jaga, finna och suga i mig varje droppe av dig. Ersätta det med mina krafter, mina kunskaper, min magi.
Jag kommer lära dig att flyga genom att reducera dig till absolut ingenting, att verkligen leva genom att stirra det du fruktar mest i vitögat, att bli fri genom att bli kedjad och piskad.

Skåda mig och Honom. Han är min Master, jag Hans slav. Se mig falla på knä, krypa som ett djur, se min nakenhet och kedjan som verkar hålla mig i fångenskap. Skåda oss när Hans piska river mitt skinn och hör mig skrika ut min smärta. Men...ömka mig inte. Jag är inte Hans fånge. Han och jag är ett. Han behöver mig, som jag behöver Honom. Vi äter på varandra, håller varandra vid liv och blir starkare hela tiden. Vad Han gör med mig är vad jag behöver för att kun na leva och andas. Det renar min själ. Jag är inget offer, inte Han heller. Vi är två olika sorter på olika sidor av samma linje. Så småningom kommer du förstå...

Tänk efter noga. När du en gång bestämt dig för att följa mig på min resa finns ingen återvändo. Mycket har ändrats, men inte detta. Mitt bett, även om det inte längre är fysiskt, kommer förändra dig för evigt. Även om våra stigar går på varsitt håll stannar du kvar inom mig. Liksom jag stannar kvar inom dig.

Så... Döm mig nu. Jag utmanar dig! Döm mig! Basera inte din dom på vad du sett eller hört, utan på vad du känner.. Och minns..att domen du kommer fram till kommer först och främst döma dig själv. Döm mig till döden och du har redan dött för mig. Sänd mig i fängelse och du kommer få leva bakom dina egna galler för evigt. Tortera mig och smärtan du tillfogar mig känns i dig tio gånger starkare..
Vad som än händer är jag fri, och kommer vara fri långt efter du upphört existera.
Frukta mig icke . Jag är Vampyren.