måndag, januari 29, 2007

Det börjar DRA

i Svanö-tarmen. Det är snart vår, väl?

Hittade en gammal skiva med alla bilderna vi tog första gången vi var där tillsammans på 25 år. Med våra döttrar. Ganska....mäktig upplevelse. Nåväl, la in väl valda på flickr. Länk här ute till höger. Gud, jag var SMAL och långhårig. Inte konstigt han föll. *S* Nu? Nu är det nog bara äkta kärlek som håller honom kvar, och det är ju bra, så vet jag det liksom..Det spelar ingen ROLL!! :)

Isgata ute. Skridskor/broddar på beroende på hur kul man vill ha på väg till jobbet.

Idag? Klockan 2? Kan ni hålla tummarna då en timme? Det händer något viktigt här då. Vad ska jag berätta när allt gått i lås.






















Här är älskling utan konservöppnare. Jag SA ju att vi har INGEN lyx. :)

lördag, januari 20, 2007

Razmataz.

Vi har ett så spännande liv. Nu har vi möblerat om köket och slängt ut extrakylen som inte behövs längre nu när de två 20-åringarna flyttat. Bara tre barn kvar! Normalt juh!! Svensson!


Snö har vi fått. Och nu ska jag bjussa på ett foto på nya organisationen i köket... :) Ett ögonblick!

Och...... alltså anledningen till rubriken är: Zeppelin!! Vi hittade den skivan i Norrtälje på extrapris i somras. NU spelar vi den. Visst, vi har all tid i VÄRLDEN, våra barn är ju stora och behöver oss inte alls. Hahahaha... Hur många småbarnsföräldrar har jag hört yttra detta? Nå, de kommer bli varse.

lördag, januari 13, 2007

Storm igen...

Fast strömmen har vi, som ni märker, fått behålla.


Igår bokade vi biljetter och hotell till en liten löööööve-vacation i GBG. Vi ska se Cabaret, bästa matplatserna, bokat meny, sen hotell. Vi har egentligen inte råd. Men va f-n...:D

Inatt skulle jag velat ha en filmkamera, jag skrattade så sängen hoppade...

Vid 04: *SWISH* Mitt täcker gör en stage-left. Tittar förvånat och ser älsklingen likt Prins John snusa in sig i det och somna om. Va F-N!!!!!
*sliter i mitt täcke som han vaktar som vore det kronjuvelerna*
-GE MIG TÄCKET, DET ÄR MITT!!
-*med beslöjad röst och otäcka ickevakna ögon* Om du ger mig en bra validation...
*bänder upp vänsterhanden, han hugger med höger*
-Ditt täcke är här!!*peka pedagogiskt på ihopknölat täcke i fotändan*
-Nej.
-Jo.

Efter att jag försökt börja andas normalt efter tysta skrattkramper kunde jag till slut rycka täcket ur hans händer, slängde på honom hans eget som han mycket förnöjt snusade in sig i...

Dessa nätter...*sminkar över påsar under ögon*

måndag, januari 08, 2007

Småbarn vs Tonåringar

Ta tillvara på följande:
1. Ni vet alltid vart dom är. Och efter 8 ligger de och snusar förnöjt i sina sängar.
2. Ni har flera timmars ensam vuxentid på kvällarna. Älska nonstop säger jag, sen blir det inget av med det. Kärleksljud kan man bortförklara för småbarn, stora barn VET vad man gör. *eeeeuuuuuwwwww* *S* Och det är INTE en känsla jag känner mig bekväm och avslappnad med...*S*

Hello.

Idag har mina barn förvånat mig. Jag har jobbat kväll. Kommer hem vid 21 och finner disken inplockad i skåp. Middag lagad. Diskmaskin påfylld och kök sanerat. Tvätt hängd och ny maskin startad. Eh.....Vad är haken?

söndag, januari 07, 2007

Usa-änka.

Ja, jag VET. Det var 100 år sen jag uppdaterade. Men ni vet hur jag är, utgår från mig själv och struntar i andra...*S*

Allt är väl. Surfade igenom mina bilder på flickr för att se om det var något för privat för att lämna ut till Massan. Men det var det nog inte. Så håll tillgodo. Och hörni! Man DÖR inte av att kommentera! ;o)) Vare sig bilder eller text.

Älsklingen är i Atlanta. Eller just nu över Atlanten. Landar om..*tittar på klockan* två timmar. Dotter16 har idag återgått till internatet. Dotter15 är hämtad hos pojkvän och tvättar maskin efter maskin..Son18 ser skräckis med polare i källaren och de låter sådär "interädda" som bara NäsatnVuxnaMän" låter i grupp för att inte skämmas. Döttrar20 har det bra hos sig själva. Julen är utstädad. Sen dag imorgon=sovmorgon. Nice!!